Welkom bij Ed Keijzer Timmerwerken in Noorden

    Specialist in beveiliging van ramen en deuren
     
    Met ruim 10 jaar ervaring in het timmermansvak is Ed Keijzer Timmerwerken een uitstekende partner voor al uw timmerwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het afhangen, op maat brengen en de beveiliging van ramen en deuren in woningen en bedrijfspanden. Wij beveiligen uw pand volgens de Beveiligingsrichtlijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bovendien kunt u voor allerlei andere timmerwerken bij ons terecht, vooral op het gebied van afbouw.
     
    Ed Keijzer Timmerwerken werkt voor particulieren en bedrijven in een straal van ruim 50 km rondom Noorden, bijvoorbeeld in plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Vlaardingen.
     
     
    Afspraak is afspraak
     
    Ed Keijzer Timmerwerken staat voor kwaliteit in timmerwerk. Wij bieden maatwerk voor een betaalbare prijs, of het nu gaat om het vervangen van een oude deur, een nieuwe trap naar de zolder of de beveiliging van uw complete pand. Wij maken van tevoren duidelijk prijsafspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Voor de uitvoering van de werkzaamheden maken we in overleg met de klant een planning en we komen onze afspraken ook na! Tijdens het werk bezorgen we zo min mogelijk overlast en we laten de werkplek altijd weer netjes achter.
     
    Wilt u meer informatie of wilt u weten of wij een bepaalde klus of project voor u aan kunnen pakken? Bel ons gerust voor de diverse mogelijkheden.
    Ed Keijzer Timmerwerken • Voorweg 89 • Noorden • 06 5320 3841